Skip to content

11.10.2023

Ihmisiä &Revontulen edustalla

Tapiolan rakennustyömaiden vuoksi meille löytäminen on vaikeaa. Lue päivitetyt saapumisohjeet täältä.

Varmista esityspaikka lipustasi

Tiesitkö, että meillä on Tapiolassa kaksi esityspaikkaa, jotka sijaitsevat noin 1 km päässä toisistaan, metroaseman eri puolilla? Varmista jo lähtiessäsi oikea esityspaikka lipustasi tai esityksen verkkosivulta!

Jos tulet Tapiolaan metrolla, katso nämä saapumisohjeet viimeistään metrolaiturilla, jotta lähdet heti oikeaan suuntaan, etkä eksy kauppakeskuksen syövereihin.

Kävelyreitti metrolta &&Revontuleen – opasvideo

Revontulentie 8, Tapiola

Kävelyreitti metrolta &&Louheen - opasvideo

Espoon kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2, Tapiola

Pahoittelemme tilannetta, jolle emme voi mitään

Tiedämme, että Tapiolassa suunnistaminen on haastavaa.

Haluaisimme opastaa koko reitin metroasemalta molempiin esityspaikkoihin, mutta lupa-asiat vaativat monen eri toimijan yhteistyötä ja asiat etenevät tuskastuttavan hitaasti.

Teemme opastamisen suhteen parhaamme niissä reitin kohdissa, joihin voimme vaikuttaa. Turvallista matkaa, odotamme sinua perillä!

Rakennustyömaa-aitaan maalattu &-logo.

&&Revontuli

Revontulentie 8, Tapiola

Metrolta &&Revontuleen: Valitse Tapiolan metrolaiturilta Itätuulen liukuportaat. Liukuportaiden jälkeen käänny oikealle ja kulje oikealle jäävien liukuportaiden ohi hissille. Nouse hissillä U-kerrokseen. Poistu hissin vieressä olevista ulko-ovista ja seuraa opastusta teatterille. Alkumatka on opastettu pinkein nuolin, sen jälkeen virallisin mustavalkoisin opastein.

Bussilla: &&Revontulen lähin pysäkki on Tuuliniitty, jossa pysähtyy mm. bussi numero 510. Teatteri näkyy pysäkiltä.

Pyörällä tai autolla: &&Revontulen pihalla on esitysiltoina ja lauantaisin useita maksuttomia pysäköintipaikkoja ja yksi esteetön pysäköintipaikka. Arkisin toimistoaikaan oven edessä on kaksi maksutonta 15 minuutin asiakaspaikkaa. Oven edustalla on myös pyöräteline.

& Espoon teatterin seinällä suuri ulkomainos, jossa teatterin nimi ja logo.

&&Louhi

Espoon kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2, Tapiola

Metroasemalta &&Louheen: Valitse metrolaiturilta Länsituulen uloskäynti, nouse liukuportaita ihan ylös katutasolle saakka ja jatka opasteita seuraten Espoon kulttuurikeskuksen suuntaan. Ensimmäinen opaste on vihreällä pohjalla talon seinässä, muut virallisia mustavalkoisia opasteita.

Pyörällä tai autolla: Kulttuurikeskuksen pihalla on käytössäsi on maksulliset pysäköintipaikat sekä pyöräparkki. Lisää pysäköintitilaa on Kaupinkallion ja Tapiola Parkin maksullisissa pysäköintihalleissa. Pääsisäänkäynnin edustalla on kaksi esteetöntä pysäköintipaikkaa.

Muuttunut reitti? Ongelmia matkalla?

Pyrimme pitämään tämän sivun ohjeet ajan tasalla. Kerrothan meille, jos huomaat ohjeistuksessa puutteita.

Anna palautetta