Skip to content

&& Espoon teatterin alennusliput saat omasta lipunmyynnistämme sekä osoitteesta Lippu.fi.

Opiskelijaperjantait

Opiskelijat ja alle 25-vuotiaat pääsevät perjantainäytöksiin 10 eurolla. Liput tulevat myyntiin saman viikon maanantaina Lippupisteessä ja teatterin lipunmyynnissä. Lippuja myös esityspaikalta alkaen kaksi tuntia ennen esityksiä alkua, jollei esitys ole loppuunmyyty.

Koululaisryhmät

Koululaisryhmälippuja tarjotaan esityksestä riippuen hintaan 12–20 €/ oppilas. Alennus koskee peruskoulu- ja lukiolaisryhmiä, joille opettaja varaa liput. Tiedustelut ja varaukset 09 4393 5524 tai ilana.sella@espoonteatteri.fi

Muut alennusryhmät

Eläkeläisille, varusmiehille ja työttömille löytyy esityskohtaisesti alennushintaisia lippuja. Liput voi ostaa Lippu.fi:n verkkokaupasta ja toimipisteistä sekä &&lipunmyynnistä.

Ammattilaiset ja Espoon kaupungin työntekijät

Teatterialan lippuja voi ostaa teatterialan ja Suomen Harrastajateatteriliiton korteilla. Hinnat vaihtelevat esityiskohtaisesti. Espoon kaupungin työntekijöille tarjotaan 2 euron alennus peruslipun hinnasta.

Tiedustelut &&lipunmyynnistä: 09 4393 388, info@espoonteatteri.fi

S-etukortilla

S-etukortilla saat kausittain 5 euron alennuksen tiettyihin näytöksiin. Syksyllä 2023 etuna perusliput neljän päivän läheisyys -esitykseen 30€ (norm. 35€) tiistaina 19.9. klo 19 ja torstaina 21.9. klo 19. Osto ei kerrytä bonusta.

Ryhmille

Ryhmäalennus (useimmiten 3€ peruslipun hinnasta) koskee vähintään 20 hengen ryhmiä. Lisäksi joka 21. lippu on maksuton.

Lue lisää ryhmämyynnistä