Skip to content

Me olemme &&, Espoon teatteri, Suomen kansainvälinen teatteri. Yhdessä kanssasi luomme tilaa moninaisemmalle, yllättävämmälle ja aktiivisemmalle yhteiskunnalle - tuodaan energiamme yhteen. Hyviä asioita tapahtuu.

Henkinen koti Tapiolan sydämessä

&& on teatteri, mutta se on myös enemmän kuin teatteri. Meidän pyrkimyksemme on olla elävän, aktiivisen ja parempaa yhteiskuntaa luovan energian keskittymä - sellainen, jossa erilaisilla ihmisillä on hyvä olla yhdessä. Ensemblemme, joukkomme, on elävä: ilman vierailevia teatterin tekijöitä, kokijoita ja (maailman)kansalaisia ei olisi myöskään meitä. Samoin olomuotomme ovat monet teatterista oopperaan, sirkukseen, teknologiakokeiluihin ja moneen muuhun. Katsotaan mitä keksitään!

kampaus

Suomen kansainvälisin teatteri

&& on ohjelmistoltaan poikkeuksellinen, pikemminkin yli 30 vuotta kestänyt festivaali kuin tavallinen laitosteatteri. Teatterissamme voi tutustua kaikkiin esittävien taiteiden lajeihin. Kokoamme ohjelmistoomme omien ja yhteistuotantojen lisäksi parhaat vierailuesitykset Suomesta ja ympäri maailmaa.

Esityspaikat

&& sijaitsee Tapiolassa kahdella näyttämöllä. Lisäksi levittäydymme kaupunkitiloihin, luonnon ääreen, tapahtumapaikkoihin ja koteihin – esittävän taiteen ja yleisömme ehdoilla.

&&Revontuli

&&Revontuli on kotimme 500 metrin päässä Tapiolan metroasemalta. Täällä esitämme omat tuotantomme sekä yhteistyössä luodut teokset. &&Revontulessa sijaitsee myös oma lipputoimistomme sekä Bar Juoru.

Lue lisää

&&Louhi

&&Louhessa esitetään teatterin kotimaiset ja ulkomaiset vierailuesitykset. &&Louhi sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksessa, 400 metrin kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemalta.

Lue lisää