Skip to content

Tule yksin, kaverin kanssa tai porukalla, arjessa ja juhlassa – meillä tapahtuu joka lähtöön. Meidän lupauksemme on tarjota ajan hermolla olevia, rohkeita ja laadukkaita esittävän taiteen kokemuksia Suomen ja maailman kiehtovimmilta taiteen tekijöiltä. Monipuolisella ohjelmistolla ja monenlaisiin tarpeisiin räätälöidyillä palveluilla varmistamme, että && on aina vierailun arvoinen.

Liput

Osta liput &&lipunmyynnistä tai Lippu.fi:stä

&&Lipputoimisto
Revontulentie 8, Tapiola
09 4393 388, info@espoonteatteri.fi (yli 10 lipun tilaukset p. 09 4393 5524)
Avoinna ti–pe klo 11–17.
Ovimyynti saman päivän esityksiin aina 2 tuntia ennen esityksen alkua.

Lippu.fi
Liput esityksiimme voit ostaa Lippu.fi:n verkkokaupasta, myyntipisteistä ja puhelinpalvelusta 0600 900 900 (2 €/min + pvm).

Lippu.fi:n verkkokaupassa printti- ja mobiililippuihin lisätään 1,5 € lisämaksu / tilaus. Myyntipisteissä palvelumaksu on 3 € / tilaus ja R-kioskilla 3 € / tilaus + 1 € / lippu.

Jos teatteri joutuu peruuttamaan esityksen, voidaan liput vaihtaa toiseen näytökseen tai esitykseen.

Alennusryhmät

&& tarjoaa lippuja esityksiin alennettuun hintaan muun muassa opiskelijoille ja alle 25-vuotiaille, eläkeläisille, varusmiehille sekä teatterialan ammattilaisille.

Maksutavat

Lipunostoon ja väliaikatarjoiluihin käyvät yleisimmät kortit, käteinen sekä valikoima muita maksutapoja.

Esityspaikat

&& Espoon teatterilla on kaksi näyttämöä Tapiolassa. Esitykset ja palvelut jakautuvat esityspaikan mukaan – muistathan tarkistaa esityspaikan lipustasi. Saavutat molemmat helposti julkisilla kulkuneuvoilla.

&&Revontuli

&&Revontulesta löydät omat esityksemme sekä yhteistuotannot. Täällä, Revontulentiellä, majaa pitää myös henkilökunta, oma lipputoimistomme sekä Bar Juoru.

&&Louhi

&&Louhessa voit kokea vierailevat esityksemme. Näyttämö sijaitsee Espoon Kulttuurikeskuksessa, jossa sinua palvelevat Cafe Molli sekä aulapalvelut.

Tekstitykset

Meillä voit kokea esityksiä useilla kielillä. Useimmat esityksistä, joissa on puhetta, tekstitetään suomeksi ja englanniksi sekä valikoidusti muilla kielillä. Tekstitystä varten meillä on oma mobiilisovellus, jonka voit ladata omalle laitteellesi ilmaiseksi. Joissakin näytöksissä tekstitys heijastetaan näyttämölle.

Näin lataat sovelluksen:

Lataa maksuton Espoon teatteri -sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta jo etukäteen ja varmista että puhelimesi on täyteen ladattu.

Kun saavut esitykseen:
1. Laita puhelimesi esityksen ajaksi äänettömälle tai älä häiritse -tilaan
2. Avaa sovellus ja noudata ohjeita
3. Valitse esitys
4. Valitse tekstityskieli
5. Tekstitys käynnistyy automaattisesti, kun esitys alkaa