Skip to content

&&Revontuli on kotisatamamme osoitteessa Revontulentie 8. Täällä sinua palvelevat Bar Juoru, oma lipunmyyntimme sekä teatterin henkilökunta.

Reittiohje metroasemalta teatterille

&Revontuli, Revontulentie 8

Tapiolan rakennustyömaiden vuoksi meille löytäminen on vaikeaa. Jos tulet metrolla, katso tämä ohjevideo viimeistään metrolaiturilla.

Kävelyreitti metrolta &Revontuleen - opasvideo

Saapumisohjeet

Revontulentie 8, Tapiola

Metrolla:
Jää metrosta Tapiolan asemalla. Valitse metrolaiturilla Itätuulen liukuportaat. Liukuportaiden jälkeen käänny oikealle ja kulje oikealle jäävien liukuportaiden ohi hissille. Nouse sillä U-kerrokseen. Poistu hissin vieressä olevista ulko-ovista ja seuraa opastusta teatterille. Osa opasteista virallisia mustavalkoisia opasteita, osa teatterin maalaamia pinkkejä nuolia.

Bussilla:
&&Revontulen lähelle pääsee myös bussilla numero 510. Lähin pysäkki on yhden pysähdyksen päässä Tapiolan metroasemasta ja Ainoa-kauppakeskuksesta. Jää kyydistä Tuuliniityn pysäkillä ja jatka Revontulentielle.

Pyörällä tai autolla:
&&Revontulen etu- ja takapihalla on esitysiltoina ja lauantaisin useita maksuttomia pysäköintipaikkoja ja yksi esteetön pysäköintipaikka. Arkisin toimistoaikaan oven edessä on kaksi maksutonta 15 minuutin asiakaspaikkaa.

Bar Juoru – &&:n sydän

Bar Juorussa järjestetään &&:n etkot ja jatkot, monet tapahtumat ja uudet kohtaamiset. Bar Juoru palvelee &&Revontulessa esitettävien teosten teatteriyleisöä tuntia ennen esityksen alkua sekä väliajalla. Jos esityksessä ei ole väliaikaa, baari on avoinna vielä esityksen jälkeen. Bar Juorun henkilökunta pitää huolen myös väliaikatarjoiluista ja ennakkotilauksista, jotta vierailu meillä olisi aina sujuva.

Juorussa tapahtuu esityskautena paljon. Lämpiössä iloitaan esitysten ensi-iltoja, kuullaan teosesittelyitä ja houstataan taiteilijatapaamisia, sekä esitysiltoina tietenkin nautitaan perinteisesti herkullisia pikkusyötäviä ja virkistävää juotavaa. Baarin valikoimasta löytyy tuoreita leivonnaisia, laadukkaita viinejä, kotimaisia pienpanimo-oluita ja usein myös esityskohtaisia teemadrinkkejä. Joskus lämpiö on tavalla tai toisella jopa osana esitystä!Karel Vedro, Bar Juoru

&&Revontulen saavutettavuus pyörätuolilla

&&Revontulessa pyörätuolipaikat sijaitsevat eturivin reunassa. Kulku salin ovelta eturiviin on esteetön.

&&Revontulen wc:t (myös yksi esteetön ja sukupuolineutraali wc) sijaitsevat toisessa kerroksessa, jonne on pääsy hissillä. Samassa kerroksessa on myös teatterisali ja lipunmyynti.

Sisäänkäynnin edusta on tasainen ja oviaukko leveä. Pääoven kynnys on 4 cm korkea, eikä ovessa ole sähköistä avausmekanismia. Aulassa on hissi, jossa ei ole sähköistä avausmekanismia. Jos aulassa ei ole vahtimestaria, voit soittaa lipunmyyntiimme 09 4393 388, niin tulemme auttamaan ovien avaamisessa.

Oma tilaisuus &&:ssä?

Kuiskaamo sijaisee &&Revontulen ala-aulassa ja toimii väliaikatarjoilupisteenä. Kuiskaamo toimii hyvin myös pienten ryhmien (max. 40 hlö) kokoustilana. Ilta-aikaan ja viikonloppuisin Kuiskaamoa vuokrataan lähinnä tilaisuuksiin, joihin tilataan myös tarjoilu teatterilta.

&&Revontulen näyttämö ja Bar Juoru tarjoavat tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Näyttämö, sen katsomo ja Bar Juorun tilat ovat saatavilla silloin, kun sali on vapaana teatterin omasta käytöstä.

Tilavuokrausta voi tiedustella sähköpostitse info@espoonteatteri.fi.