Skip to content

Esityssivuilta löydät tietoa kunkin esityksen sisältövaroituksista. Kerrothan lippuvarauksen yhteydessä, jos tarvitset pyörätuolipaikan tai paikan induktiosilmukan alueelta. Henkilökohtaisen avustajan tai tulkin lippu on maksuton. Varaa lippusi hyvissä ajoin &&lipputoimistosta!

09 4393 388
info@espoonteatteri.fi

Esteettömyys &&Revontuli

&&Revontulen pihalla on esitysiltoina ja lauantaisin useita maksuttomia pysäköintipaikkoja ja yksi esteetön pysäköintipaikka. Arkisin toimistoaikaan oven edessä on kaksi maksutonta 15 minuutin asiakaspaikkaa.

Pyörätuolipaikat sijaitsevat eturivin reunassa. Kulku salin ovelta eturiviin on esteetön.

Wc:t (myös yksi esteetön ja sukupuolineutraali wc) sijaitsevat toisessa kerroksessa, jonne on pääsy hissillä. Samassa kerroksessa on myös teatterisali ja lipunmyynti.

Sisäänkäynnin edusta on tasainen ja oviaukko leveä. Pääoven kynnys on 4 cm korkea, eikä ovessa ole sähköistä avausmekanismia. Aulassa on hissi, jossa ei ole sähköistä avausmekanismia. Jos aulassa ei ole vahtimestaria, voit soittaa lipunmyyntiimme 09 4393 388, niin tulemme auttamaan ovien avaamisessa.

Esteettömyys &&Louhi

&&Louhen esityksiin saapuessasi käytössä on Espoon kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla olevat kaksi esteetöntä pysäköintipaikkaa, minkä lisäksi myös Kaupinkallion ja Tapiola Parkin maksullisissa pysäköintihalleissa on esteettömiä paikkoja.

Kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynti on esteetön. Yksi pääsisäänkäynnin ovista aukeaa automaattisesti.

Espoon kulttuurikeskuksessa on useita esteettömiä wc-tiloja. Niistä tilavin sijaitsee Tapiolasalin naulakoiden yhteydessä.

&&Louhen pyörätuolipaikat sijaitsevat salin yläriveillä ja niille on kulku hissillä, jonka käyttämisessä aulapalveluhenkilökunta auttaa pyydettäessä. Pyörätuolipaikkoja on rajallinen määrä ja ne on aina varattava etukäteen teatterin lipputoimistosta.

Induktiosilmukka

&&Revontulessa ja &&Louhessa on käytössä induktiosilmukka. Mainitse induktiosilmukan tarpeesta lippuvarauksen yhteydessä, kuuluvuusalue vaihtelee salin ja esityksen mukaan.

Tulkkaus

Järjestämme teatterilla viittomakielen tulkkauksen esitykseen noin kerran vuodessa. Pyrimme myös palvelemaan oman viittomakielen tulkin tai kuvailutulkin kanssa tulevia asiakkaita. Ole hyvissä ajoin yhteydessä lipputoimistoon, niin voimme tehdä käynnistäsi mahdollisimman sujuvan!

Tuoksuttomat näytökset

Järjestämme vuosittain allergisille ja tuoksuyliherkille suunnattuja tuoksuttomia näytöksiä. Näytökset on suunnattu erityisesti allergisille ja tuoksuyliherkille. Pyydämme yleisöä ja henkilökuntaa saapumaan teatteriin täysin ilman hajuvesiä, partavesiä ja muita hajusteita. Hajusteiden vähentäminen on pieni teko, jolla voit helpottaa kanssakulkijoiden oloa. Kiitokset huomaavaisuudesta!

Syksyn 2023 tuoksuton näytös on Kysy siskoilta -musikaalin esitys 22.11. klo 19.

Huom! Esityksissä käytetään usein teatterisavua, myös tuoksuttomissa näytöksissä.