Skip to content
Espoon kulttuurikeskuksen aula.

&&Louhi sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksessa, osoitteessa Kulttuuriaukio 2. Esitysiltoina käytössäsi ovat Cafe Mollin väliaikatarjoilut sekä maksullinen narikka.

Reittiohje metroasemalta &Louheen

&Louhi, Espoon kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2

Tapiolan rakennustyömaiden vuoksi meille löytäminen on vaikeaa. Jos tulet metrolla, katso tämä ohjevideo viimeistään metrolaiturilla.

Kävelyreitti metrolta &Louheen, opasvideo

Saapumisohjeet

Metrolla:
Valitse metrolaiturilta Länsituulen uloskäynti ja nouse liukuportaita katutasolle saakka ja jatka opasteita seuraten Espoon kulttuurikeskuksen suuntaan.

Pyörällä tai autolla:
Kulttuurikeskuksen pihalla on käytössäsi on maksulliset parkkipaikat sekä pyöräparkki. Pääsisäänkäynnin edustalla on kaksi esteetöntä pysäköintipaikkaa, minkä lisäksi myös Kaupinkallion ja Tapiola Parkin maksullisissa pysäköintihalleissa on esteettömiä paikkoja.

Väliaikatarjoilut

&&Louhen näytöksiin kannattaa tilata väliaikatarjoilut ennakkoon. Tarjoiluista vastaa Cafe Molli, joka sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 arkipäivää ennen esitystä.

Tilaa Cafe Mollista

Saavutettavuus pyörätuolilla

Kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynti on esteetön. Yksi pääsisäänkäynnin ovista aukeaa automaattisesti.

Espoon kulttuurikeskuksessa on useita esteettömiä wc-tiloja. Niistä tilavin sijaitsee Tapiolasalin naulakoiden yhteydessä.

&Louhen pyörätuolipaikat sijaitsevat salin yläriveillä ja niille on kulku hissillä, jonka käyttämisessä aulapalveluhenkilökunta auttaa pyydettäessä. Pyörätuolipaikkoja on rajallinen määrä ja ne on aina varattava etukäteen teatterin lipputoimistosta.