Skip to content

Meillä maksutapoina käyvät käteinen, maksukortit ja erilaiset kulttuurisetelit. Ryhmäliput voit maksaa myös laskulla.

Maksutavat

Maksutapoina && Espoon teatterin esityksiin käyvät:
• Käteinen
• Pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard)
• Espoon teatterin lahjakortti
• Lippupisteen lahjakortti

sekä kulttuuriedut:
• Smartumin kulttuuriseteli ja -kortti sekä Smartum Pay
• Edenredin Virikeseteli
• Tyky-kuntoseteli
• ePassi

Liput tulee lunastaa kahden viikon kuluessa varauksesta. Mikäli esitykseen on alle kaksi viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, paitsi näytännön peruuntuessa. Tällöin liput vaihdetaan toiseen esitykseen tai maksetaan rahat takaisin lippua vastaan kuukauden kuluessa peruutuksesta. Teatteri ei korvaa muita kuluja.

Varatut liput voi lunastaa teatterin lipputoimiston lisäksi kaikista Lippu.fi-myyntipisteistä sekä R-kioskeista varauskoodin avulla. Lippupisteessä toimitusmaksu on 2 €/toimitus, R-kioskilla toimitusmaksuun lisätään 1 euron lisämaksu.

Sarjaliput

Sarjalipun hinta on 120 € ja sillä pääset katsomaan neljä vapaavalintaista esitystä vuoden kuluessa ostopäivästä. Sarjalippu on henkilökohtainen ja niitä myydään ainoastaan Espoon teatterin lipunmyynnissä.

Kaikukortti

&& on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Mikäli sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi. Voit myös hankkia lipun perheeseesi kuuluvalle alle 16-vuotiaalle lapselle samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa. Kaikukortilla voit hankkia lippuja &&Revontulessa pidettäviin esityksiimme.

Kaikukorttilipun saa ostaa ja varata aikaisintaan 4 viikkoa ennen esityspäivää. &&lipputoimistosta voit hankkia lippuja Kaikukortilla ilman palvelumaksuja. Jos lunastat liput Lippu.fi-palvelupisteissä, tulee maksettavaksi 2 euron palvelumaksu.

Lahjakortit

Lahja sille, jolla on jo kaikkea? Ilta &&:ssä yllättää. Lahjakortteja löytyy kolmea laatua:

Teatteri-ilta kahdelle
Lahjalipulla saa kaksi lippua vapaavalintaiseen näytökseen 70 euron hintaan. Myynnissä vain &&:n lipputoimistossa!

Lahjakortti vapaalla summalla
Lataa lahjakortille haluamasi summa – tällä lahjan saaja voi maksaa teatterilippuja valintansa mukaan. Lahjakortti käy myös maksuvälineenä väliaikatarjoiluihin &&Revontulen hot spotissa Bar Juorussa! Myynnissä &&:n lipputoimistossa sekä Lippupisteen toimipaikoissa (ei verkossa).

Verkkolahjakortti
Itse tulostettava lahjakortti vapaavalintaisella summalla (5–500 €), jolla lahjan saaja voi ostaa lippuja esityksiimme Lippu.fi-verkkokaupasta. Huom! Verkkolahjakortti ei käy &&:n omassa lipputoimistossa, Lippu.fi-palvelupisteissä tai väliaikatarjoilujen maksuvälineenä.

Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Lahjakortin arvoa ei voida hyvittää sen voimassaolon päätyttyä, eikä niitä lunasteta takaisin. && tai Lippu.fi eivät vastaa kadonneista, varastetuista tai vahingoittuneista lahjakorteista. Mikäli tapahtuma johon lahjakortti on käytetty perutaan, liput on tapauksesta riippuen mahdollista vaihtaa toiseen näytökseen tai lahjakorttiin tai lippujen hinta voidaan palauttaa tilille.