Skip to content

Inbjudan

10.11.-12.12.

Genre

 • Esitystaide

Kieli

ruotsi, englanti

Ikäsuositus

18+
Uusia näkökulmia – home-delivered
Toista video
Pysäytä video
 • Tuotanto

  Blaue Frau

 • Näyttämö

  Kotona

 • Kesto

  1 t (+ 1–2 t lavastus ja purku)

 • Kieli

  ruotsi tai englanti tilauksen mukaan

Kaksi henkilöä valkoisissa suojahaalareissa, taustalla valkoinen pakettiauto.

Tietoa

Kaksi henkilöä valkoisissa suojapuvuissa valkoisen pakettiauton edessä.

Työryhmä

Konsepti ja esiintyjät

Sonja Ahlfors, Joanna Wingren

Lavastussuunnittelija

Paola Fernanda Guzmán Figueroa

Valosuunnittelija

Alina Pajula

Äänisuunnittelija

Alina Ostrogradskaya

Pukusuunnittelija

Autuas Ukkonen

Avustava pukusuunnittelija

Jere Vilo

Graafinen suunnittelija

Johan Isaksson

Valokuva

Liina Aalto-Setälä

Hinnasto

 • 1–4 henkilölle 75 €
 • 5–10 henkilölle 150 €

Blaue Frau

Blaue Frau on vuonna 2005 perustettu feministinen ammattiteatteriryhmä, joka on perustamisensa jälkeen luonut yli 30 näyttämötaideteosta. Ryhmä työskentelee temaattisesti, hierarkiattomasti, käsitteellisesti, paikka- ja aikasidonnaisesti sekä osallistujalähtöisesti. Blaue Fraun suomalais-ruotsalaiseen vakituiseen henkilökuntaan kuuluvat taiteelliset johtajat, näyttelijät ja tuottajat Joanna Wingren ja Sonja Ahlfors sekä kuvittaja, graafinen suunnittelija Johan Isaksson.

Alina Pajula on opiskellut arkkitehtuuria ja valosuunnittelua. Hänen työnsä ulottuu klubien ja kahviloiden valaistuksesta esittävään taiteeseen ja näyttelyihin. Alina on työskennellyt useiden esteettistä ja sisällöllistä kärkeä edustavien taiteilijoiden ja ryhmien, muiden muassa Janina Rajakankaan, Recovery Laboratoryn, Meri-Maija Näykin ja Geoffrey Eristan, kanssa. Alina on vuodesta 2020 lähtien tehnyt yhteistyötä Blaue Fraun kanssa useissa eri projekteissa, kuten PLEASER (2021) ja Crimes of Passion (2022). Espoon Kaupunginteatterissa Alina on työskennellyt mm. teoksissa Armageddon ja Rakkaussimulaatio EVE.

Kuvataiteilija Paola Fernanda Guzmán Figueroa työskentelee elokuvan, installaatioiden, animaation, performanssin ja aikasidonnaisen taiteen parissa. Hän on lisäksi toiminut lavastussuunnittelijana televisiotuotannoissa ja teatterissa. Paola on opiskellut Kuvataideakatemiassa (tila-aikataide) ja ollut perustamassa taiteilijoiden elokuvakollektiivi Kino Club Helsinkiä, joka on toiminut vuodesta 2017. Paola on aiemmin työskennellyt Blaue Fraun kanssa esityksessä Crimes of Passion (2022).

Kaksi henkilöä valkoisissa t-paidoissa.