Skip to content

Tarjoamme koululaisryhmille sekä lukioille ja ammattikouluryhmille teatteriesityksiä, työpajoja sekä oppimateriaaleja. Oppimateriaalimme sopivat myös omaan opiskeluun, omaksi iloksi kelle tahansa!

Kevään 2024 oppimateriaalit:
Erään itsemurhan anatomia
Oikeusvaltio Espoo
Biased 2.0

Oppimateriaali on linkattu esityssivulle tai tilaa oppimateriaali sähköpostiisi: julia.pajunen@espoonteatteri.fi

KULPS peruskouluille

Kulttuuri- ja liikuntapolku KULPS johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin. KULPS on peruskoululuokille maksuton osa opetusta. &&:n esitykset sopivat erityisesti yläastelaisille. Ohjelmistoomme ei sisälly ala-asteluokille suunnattua sisältöä.

Esitykseen ilmoittautuvilla KULPS-ryhmillä on mahdollisuus saada omalle ryhmälleen esityskokemusta syventävä, yhden oppitunnin mittainen draamatyöpaja, joka pidetään omalla koululla ennen esitystä tai sen jälkeen.

KULPS-paikat ja työpajat voit varata ryhmämyynnistämme: ilana.sella@espoonteatteri.fi, ryhmamyynti@espoonteatteri.fi tai p. 09 4393 5524.

Toisen asteen kulttuuripolku

Espoon kaupungin toisen asteen kulttuuripolku tarjoaa maksuttomia taide- ja kulttuurielämyksiä Espoon toisen asteen oppilaille sekä opiskelupäivän aikana että vapaa-ajalla. Kulttuuripolun tarjonta on suunniteltu tukemaan toisen asteen oppimistavoitteiden saavuttamista. Toisen asteen kulttuuripolku sisältää konsertteja, esityksiä, työpajoja, museo-opastuksia ja verkossa saatavilla olevia digitaalisia kulttuuripalveluita.

Lue lisää Espoon kaupungin sivuilta

Astu toisen asteen kulttuuripolulla teatterin maailmaan!

Mistä suomalainen teatteri on saanut alkunsa, millaista teatteri on nykypäivänä ja mitä erilaisia esittävän taiteen muotoja löytyy? Syvenny aiheeseen katsomalla alla oleva video!

&& Espoon teatteri ja Espoon kaupunki ovat tuottaneet digioppimateriaalin teatterin maailmasta osana KULPS-kulttuuripolkua.

Draamatyöpajat

Tarjoamme esityksiin liput ostaneille ryhmille mahdollisuuden syventää teatterikokemustaan maksuttomassa työpajassa. Toiminnallisissa draamatyöpajoissa pureudutaan esityksen teemoihin

Esitykseen liittyvän työpajan kesto: 75 min
Paikka: omalla koululla

Työpaja on liput ostaneille koululaisryhmille maksuton. Työpajoja on rajallinen määrä ja ne sovitellaan työpajaohjaajan ja osallistuvan ryhmän aikataulujen mukaan.

Liput ja työpajavaraukset:

Ilana Sella
ryhmamyynti@espoonteatteri.fi
09 4393 5524.