Skip to content

27.02.2024

&-logoja

&:n brändi on shortlistattuna Vuoden huiput -kilpailun kahdessa kategoriassa.

&&:n brändi kilpailee finalistina Vuoden huiput -kilpailussa sekä Design- että Identiteetti-kategorioissa. && on ehdolla yhdessä visuaalisen suunnittelija Mikael Kivelän sekä brändin digitalisoineen Great Apesin kanssa. Kiitos Grafia ry! Onnittelut myös kaikille muille ehdokkaille, olemme ilolla mukana joukossa.

Grafian Vuoden Huiput on Suomen merkittävin luovan suunnittelun kilpailu, joka on suunnittelijoiden itsensä vuonna 1980 perustama. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen ja suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Kilpailu järjestetään nyt 44. kerran. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluu kilpailu, festivaali, palkintogaala, palkittuja töitä esittelevä näyttely sekä vuosikirja.
Kilpailussa on 14 sarjaa luovan suunnittelun eri osa-alueilta.

Kilpailun järjestävä Grafia on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhteisö. Vuoden Huiput 2023 -kilpailu huipentuu gaalaan 18.4. Vuoden Huiput -gaala on Suomen suurin luovan suunnittelun juhla, jossa palkitaan vuosittain alan ansioituneet tekijät. Gaalaa on järjestetty vuodesta 1980 lähtien.

Vuoden huiput 2023