Skip to content

01.04.2024

Päivitetty 2.4. Tämä uutinen oli aprillia!

Teatterin uusi nimi # otetaan käyttöön huhtikuun alussa 2024. Teatteri on aiemmin tunnettu nimillä Espoon Teatteri (1989), Espoon Kaupunginteatteri (2000), Espoon Kaupunginteatteri – The International Theatre of Finland (2014) ja 2023 alkaen &.

Haluamme käsin kosketeltavilla teoilla jalkauttaa strategiaamme ja osoittaa, että tietoon perustuva, faktapohjainen päätöksenteko on kaiken toimintamme ydin. Tutkimusten mukaan aurinko paistaa useimmiten risukasaan, joten & on nyt #.

Nimiuudistus viestii dynaamisuutta. Teatterin brändäys on jatkuvassa liikkeessä ja virtauksessa. Emme jumita samassa nimessä ja ilmeessä vuositolkulla tai edes kausitolkulla. Onkin täysin mahdollista, että nimi vaihtuu lähitulevaisuudessa aina ja aina uudelleen. Tajunnanvirta voi olla kiinnostavaa ja hämmennys voi lisätä ymmärrystä.

Muutos selkeästi kannattaa. & sai jo Grand One -gaalassa palkinnon parhaasta designista. Toisaalta vanha nimi Espoon Kaupunginteatteri – Esbo stadsteater huomioitiin Nimistöpäivien kilpailun finaalipaikalla. Odotamme huomiota ja menestystä myös uudelle nimelle, #.

”Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Risukasa, risuaita, hashtag, aihetunniste tai avainsana mukautuu moneen. Valinnassa otettiin myös huomioon kansainvälisyys ja selkeä tarttumapinta visuaaliseen toteutukseen.” kommentoi teatterinjohtaja Erik Söderblom.

Olemme toiminnassamme sitoutuneet kestävän kehityksen edistämiseen, joten marraskuussa 2023 myyntiin lanseerattu & pils jatkaa valikoimassa, mutta 1.4. alkaen tölkeissä myydään kuravettä.