Skip to content

04.12.2023

Kommenttikenttä + brändätty oluttölkki = & Pils

Teatterimme brändiuudistus ja uusi nimi (lausutaan ’Et’) herätti tunteita ja keskustelua – kuten taiteen ja taidelaitoksien kuuluukin! Saimme asiakaspalautetta joka suunnalta ja asiaa puitiin kaikissa valtakunnan medioissa. Keräsimme parhaat heitot ja teimme yleisömme iloksi oluen Olarin Panimon kanssa. Paikallisen panimon erinomaista juomaa nauttiessa voi samalla hämmästellä mm. uuden visuaalisen ilmeen eri olomuotoja sekä mielipiteiden kirjoa tölkin kyljessä.

“Olarin Panimo vannoo espoolaisen omaleimaisuuden nimeen ja siksi oli erittäin siistiä tehdä yhteistyötä toisen rohkean espoolaisen instituution &&:n kanssa. Olemme iloisia saadessamme tuottaa uuden & Pils:n, joka on oluena raikas, omaperäinen ja uskalias aivan kuten ennen Espoon kaupunginteatterina tunnettu &&:kin. Riskejä on otettava!” kuvailee Olarin Panimon toimitusjohtaja Tommi Koistinen.

Bar Juorun esimies Karel Vedro kuvailee olutta: “Tämä Olarin Panimon taitavasti luotu pils kantaa samaan aikaan täyteläisen suutuntuman, sekä sitruksisen raikkauden. Kun keskustelimme panimon kanssa &&-oluesta, oli tärkeää, että olut istuisi mahdollisimman monen teatterin vieraan makuun. Oluesta on tullut kehua ja tölkkien etiketit myös ilahduttavat.”

& Pils on myynnissä &&Revontulen esitysten yhteydessä Bar Juorusta. Tule, maista ja kerro baaritiskillä oma tulkintasi &&-grafiikasta!

“Nice. Tapeworm on acid” &&yleisö