Skip to content

10.11.2023

Ihmisiä teatterin aulassa.

Kutsumme sinut mukaan porukkaamme! Etsimme kirjanpitäjää varmistamaan taloushallinnon sujuvuuden teatterissamme. Tässä roolissa pääset mukaan mahdollistamaan ainutlaatuisten esitysten toteuttamista ja vahvistamaan teatterin asemaa esittävän taiteen kentällä.

Hae 29.11.2023 mennessä

Kuka olet: Olet taloushallinnon osaaja, jolla on jo useamman vuoden käytännön kokemus kirjanpidosta ja muista taloushallinnon tehtävistä. Sinulla on soveltuva liiketalouden tai taloushallinnon koulutus ja vankka kirjanpidon osaaminen. Osaat toimia itsenäisesti ja tehokkaasti. Sinulla on joustava ja avoin asenne.

Mikä odottaa sinua: Tulet vastaamaan teatterin kirjanpidosta ja ostoreskontrasta. Tehtäviisi kuuluu tulojen ja menojen kirjaaminen, tilinpäätöksen laatiminen, laskujen käsittely sekä verotusasiat ja talousraportointi. Lisäksi pääset osallistumaan muihin taloushallinnon tehtäviin. Tällä hetkellä meillä on käytössä DL Software -ohjelmisto ja valmistaudumme siirtymään sähköiseen kirjanpitoon.

Tehtävä on aluksi määräaikainen osa-aikatyö, 70 % (25 tuntia viikossa) työajalla kevätkauden ajan. Syyskaudesta alkaen työ on kokoaikainen. Palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen ja tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut. Teatterin työkieli on suomi. Tehtävä ei kuitenkaan edellytä sujuvaa suomenkielen taitoa.

Hakeminen: Tule mukaan tiimiimme, ja aloita 2.1.2024! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@espoonteatteri.fi viimeistään 29.11.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Matilda von Weissenberg, puh. +358 50 911 5988 tai sähköpostitse matilda.vonweissenberg@espoonteatteri.fi.

Me olemme &&, Suomen kansainvälinen teatteri ja taiteen kohtaamispaikka. Arvomme eli laatu, läheisyys, avoimuus ja uteliaisuus ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Ohjelmistomme koostuu eri esittävän taiteen lajeista. Kokoamme ohjelmistoon omien ja yhteistuotantojen lisäksi parhaat kotimaiset ja ulkomaiset vierailuesitykset. Toimintaa ylläpitää Espoon kaupunginteatterisäätiö sr, joka on Espoo-konserniin kuuluva tytäryhteisö. &&